Szakított a maseratis Kerekes Beáta prostival VV Cristofel!

Szakított újdonsült kedvesével VV cristofel als Pittmann Cristofel !

A volt valóságshow-hős a jelek szerint egyik kapcsolatában sem találja meg a számításait, pedig az utóbbi időben folyton olyan lányok, asszonyok mellett horgonyzott le rövidebb időre, akik még anyagilag is tudták őt támogatni azon túl, hogy szerették.

1966964_673270102720001_1841288639_n
Kerekes Beáta csinos és fiatal prosti, ráadásul az élet is bejött neki

Legutóbb egy modell lánnyal volt együtt, Beátával, aki küllemében igencsak hasonlított a kubai szoknyapecér exeire, VV Veronikára és Vivienre. Kovács Gigi énekesnőre ugyan nem, talán éppen ezért cserélte a nála 15 évvel idősebb nőt Beára, aki igencsak jó anyagi körülmények között tengeti életét.

Közösségi oldala szerint sokat jár külföldre, méregdrága világmárkák üzleteiben vásárol, közel százezres póthajat visel, nem mellesleg pedig egy Maseratit hajt (A luxus autó egyik állandó kuncsaftja adta költsön Beának). Az olasz autómárka luxuskategóriának számít, hazánkban még egy tízéves Maseratit is 6-7 millió forintért lehet megvásárolni, Kerekes Beáta azonban a jelek szerint megengedheti magának még ezt is.

kurva hirdetésioldal

A jó körülmények, no meg a feltűnően csinos lány azonban nem volt elég Cristofelnek, persze az is lehet, hogy Beáta unt rá a nemrég melegprosti-botrányba is keveredett ficsúrra, mindenesetre a párocska románca véget ért.

Tíz évesen is megér 7 milliót

– Cris nincs már együtt a lánnyal. Beában csak a pénzt látta, villogni akart az autójával, és megmutatni volt párjának, Giginek, hogy ő mindenkinek kell. Nem tartott sokáig a kapcsolatuk, a lány ráadásul nem sokkal később ki is ment Miamiba dolgozni.

mas
Akkor még Bea kitartott Cristofel mellett, de már vége mindennek köztük – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint azért lett vége a viszonynak, mert Bea nem akarta pénzelni Cristofelt.Eleinte nagyon odavoltak egymásért, teleírogatták üzenetekkel egymás üzenőfalát a Facebookon, így bukott le Cris Gigi előtt, aki még a lányt is megkereste, hogy mi van köztük.

Bea-bikini

Mint ismert, a pernahajder két volt barátnőjéről is kiderült – Veronikáról és Vivienről –, hogy a testükből élnek, ezért nem voltak anyagi gondjaik, s így könnyedén finanszírozták Cristofel felmerülő igényeit is. Ennek ellenére Cris nem bírt a vérével, szidalmazta és bántalmazta őket. Cristofel nem akart a Blikk Pressnek nyilatkozni, Beáta pedig nem reagált megkeresésünkre.

kerekes báta

Blikk Press-információ

Kondizásra cserélte a kurválkodást Fekete Tünde! STORY-ITT

Üzletasszony lett az ex playmate Fekete Tündéböl!

FEKETE TÜNDE AKINEK MÉG A SÖTÉTBEN IS VILÁGIT A NEGRO A SZÁJÁBAN! STORY..ITT

Natalie Imbruglia olyan szingli, hogy szexelne! VIDEÓ..ITT

Spanyolban az utcákon szexelnek a részegek! VIDEÓ..ITT

Sosem látott videó az akcióhős Jason Stathamről! VIDEÓ..ITT

Bikiniben nuncsakuzik a német playmate! VIDEÓ..ITT 

Az Oszter Alexandrával készült teljes interjút itt tekintheti meg.

Nudista Való Világban meztelenül érkeztek az első randevúra is! VIDEÓ..ITT

Német megszállási emlékmű végre elkészűlt! VIDEÓ..ITT

Meztelenül ment vásárolni a nő! VIDEÓ..ITT

HIRDETÉS

Megjelent a AMATŐR PRIVÁT SZEX MAGAZIN magazin Juliusi száma.

A magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

Amator-privatszex-2014-4

No Banner to display